Què és el #MOVEMBER?

Què és el #MOVEMBER?

“Canviem la cara a la salut de l’home”

Movember Foundation

El moviment #Movember – de la contracció en anglès de moustache (bigoti) i November (novembre)– és una iniciativa solidària a nivell mundial que va néixer el 2003 a Melbourne, Austràlia. Primer va començar amb la conversa de dos amics en un bar, però poc després va acabar sent un grup de 30 joves. L’objectiu? Deixar-se créixer el bigoti per tal de recolzar un amic que patia càncer de pròstata i conscienciar sobre aquesta malaltia, així com també del càncer de testicles i de la importància de la cura de la salut mental masculina i la prevenció del suïcidi.

Un any després, el 2004, naixeria l’organització benèfica Movember Foundation, i a partir d’aleshores aquest moviment solidari s’aniria estenent globalitzant i arribant fins a una vintena de països com Espanya, EEUU, Canadà, Regne Unit, França, Noruega, etc. Això ha permès que des de 2003, aquesta iniciativa hagi pogut finançar més de 1250 projectes de salut masculina a tot el món que salven vides i recaptar més de 877 milions d’euros.

La comunitat de Mo Bros i Mo Sisters va creixent cada dia, i des de MOBRO.CAT estem molt orgullosos de poder formar-ne part. I tu, t’animes a ser part del canvi?


“De 30 bigotis a 5 milions, no podríem haver-ho fet sense tu”

Movember Foundation


Fes el teu donatiu, salva un bigoti!

Bloc a WordPress.com.