Pedalada solidària ‘Movember Bike Day’

La Movember Bike Day és una pedalada popular no competitiva organitzada per Mobro.cat, oberta a tothom i a qualsevol tipus de bicicleta. L’objectiu d’aquesta és recaptar fons per a la fundació Movember, que té com a missió donar a conèixer, visibilitzar i recollir fons per a la lluita contra els càncers testicular i prostàtic, a més de promoure una sèrie d’actes benèfics arreu del món durant el mes de novembre.

Després del gran èxit de l’edició del 2021 al Penedès, enguany la Movember Bike Day es trasllada al Vallès Oriental, amb preciosos recorreguts escènics a les faldes del Parc Natural del Montseny. L’acte es celebrarà el diumenge 20 de novembre, amb sortida i arribada a Les Franqueses del Vallès.

RUTES A ESCOLLIR

Els i les participants podran escollir entre 2 rutes: 42km + 800m+ aprox. o bé 62km i 1100m+ aprox. A més, també hem preparat una versió molt senzilla per a poder fer en família. Els recorreguts són eminentment per pistes de terra, pistes rurals asfaltades i camins, evitant al màxim les zones amb tràfic rodat.

PUNT DE SORTIDA I ARRIBADA, HORARI I INSCRIPCIONS

El punt de sortida i arribada serà el circuit permanent de ciclocross (i escola de ciclisme) de Les Franqueses del Vallès (consulta l’adreça aquí), que per gentilesa del Patronat Municipal d’Esports i gràcies a la col.laboració Unió Ciclista del municipi estarà obert a tots els participants.

La pedalada s’iniciarà a les 9h i el registre dels participants s’obrirà una hora abans.
El preu de la inscripció és de 25€ per als no federats i 20€ per als federats i tots els beneficis es destinaran íntegrament a la Fundació Movember.

La inscripció inclourà:

  • Recorregut amb track
  • Assegurança d’accidents
  • Refrigeri solidari a la sortida i arribada
  • Avituallament solidari
  • Sortejos dels productes de les empreses col·laboradores
    A l’arribada es realitzarà el sorteig de productes oferts per les empreses i entitats
    col·laboradores (productes de ciclisme i d’entitats locals). També es lliuraran els premis dels regals que es sortejaran al canal d’Instagram els dies anteriors a la sortida.

🚴🏻‍♀️ T’hi esperem! 🚴🏻‍♂️


“De 30 bigotis a 5 milions, no podríem haver-ho fet sense tu”

Movember Foundation


Fes el teu donatiu, salva un bigoti!

Bloc a WordPress.com.